AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin başkasıyla nikahlandığını görmek

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla nikahlandığını görmek

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla nikahlandığını görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, spor yapmaya başlanılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla nikahlandığını gördüyseniz:

  • Zor kararlar almak zorunda olmanız sizi uykusuz bırakabilir.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla nikahlandığını görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nikahlanmak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin nikahını görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle nikahlanmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle nikahlanmak parasal krizler yaşanacağına, kötü haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında nikahsız evlendiğini görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eşiyle yeniden nikahlanmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında birisiyle nikahlanmak kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir