Kahve falında sevdiğinle konuştuğunu görmek

Kahve falında sevdiğinle konuştuğunu görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Biraz daha rahat olmaya çalışın, umut size uzak olmamalı, hiçbirşey son değildir, sürprizler yaşamın ta kendisidir.

Kahve falında sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla konuştuğunu görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle konuştuğunu görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşamamak hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insanla konuşmamak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini görüp konuşmamak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği insanla konuştuğunu görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top