AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği insanla konuştuğunu görmek

Kahve falında sevdiği insanla konuştuğunu görmek

Kahve falında sevdiği insanla konuştuğunu görmek kendi işinin başına geçeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği insanla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler ültimatom almaktan hoşlanmayacaklardır.

Kahve falında sevdiği insanla konuşmamak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği insanla konuştuğunu görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında iki küs insanın konuştuğunu görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bir insanın konuştuğunu görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına inanılır.

Kahve falında konuşmadığı insanı görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşmayan insan görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşamamak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir