AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşamamak

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşamamak

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşamamak iç dünyasının güzelleşeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşamamak gördüyseniz:

  • İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşmamak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazancın katbekat arttırılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşamamak büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek itibarını geri kazanacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşmadığın kişiyi görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında konuşmadığın kişileri görmek kendisini eve kapatacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında iki kişinin konuştuğunu görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, güç ve kudret sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir