AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinizi başka biriyle görmek

Kahve falında sevdiğinizi başka biriyle görmek

Kahve falında sevdiğinizi başka biriyle görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırlı işler yapacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinizi başka biriyle gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin başka birini sevdiğini görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini başka birisiyle görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinizi başkasiyla görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinden başka biriyle evlenmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi başka biriyle görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başka biriyle görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini başkalarıyla görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin başka birini sevdiğini görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir