AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini başka birisiyle görmek

Kahve falında sevdiğini başka birisiyle görmek

Kahve falında sevdiğini başka birisiyle görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, manevi mutluluğu tadacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, kazancın arttırılacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini başka birisiyle gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında başka bir erkeği sevmek o kapıyı kapatacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başka bir kızla görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başka biriyle evlendiğini görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka kızla görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini başka kadın görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka birini sevdiğini görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek tatsız haberlerin alınacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir