AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini başkalarıyla görmek

Kahve falında sevdiğini başkalarıyla görmek

Kahve falında sevdiğini başkalarıyla görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini başkalarıyla gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinizi başka biriyle görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin çocuğunu sevmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir erkeği sevmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinizi başkasiyla görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini başka bir kızla görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini başka biriyle evlendiğini görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi başka biriyle görmek alım gücünün artacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir