AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden başka biriyle evlenmek

Kahve falında sevdiğinden başka biriyle evlenmek

Kahve falında sevdiğinden başka biriyle evlenmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinden başka biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk, seyahat ya da sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman eğlenceli olabilir.

Kahve falında sevdiğini başka biriyle evlendiğini görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek bolluk ve bereketin artacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin başka biriyle evlendiğini görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinden başka biriyle evlenmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinden başka biriyle evlenmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzüntülerin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir erkekle evlenmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir