AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğiniz kişiye sarılmak

Kahve falında sevdiğiniz kişiye sarılmak

Kahve falında sevdiğiniz kişiye sarılmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğiniz kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarıldığını görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sarıldığını görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, parasının üstüne para ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılırken görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle sarıldığını görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sarılmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kazancının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir