AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yaralandığını görmek

Kahve falında sevdiğinin yaralandığını görmek

Kahve falında sevdiğinin yaralandığını görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yaralandığını gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şeyler yapmanız için size baskı uygulayan kişiler olabilir.

Kahve falında sevdiğinin yaralanmasını görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin yaralandığını görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yaralandığını görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin yaralandığını görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, herkesin şaşırtılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde yara görmek hayatının bir anda renkleneceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin yaralandığını görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği birinin yaralandığını görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, uzun ve hayırlı bir ömre işarettir.

Kahve falında parmak yarası görmek onun istediği yoldan gideceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir