AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği birinin yaralandığını görmek

Kahve falında sevdiği birinin yaralandığını görmek

Kahve falında sevdiği birinin yaralandığını görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, büyük başarılara imza atacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği birinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Yaklaşan çok sayıda daveti, olanağı veya teklifi dikkatle değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında sevdiği kişinin yaralandığını görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, arkasından gıybet edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği birinin yaralandığını görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yaralandığını görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yaralandığını görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yaralanmasını görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, zaman bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde yara görmek maddi konuda zayıflayacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin birinin yaralandığını görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yara bandı görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir