Kahve falında sevdiğinin uçtuğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin uçtuğunu görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, mal kaybına uğrayacağına, rakiplerini alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Kahve falında sevdiğinin uçtuğunu görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayak ucu görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında uçan hayalet görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan evliya görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalettir.

Kahve falında evde uçan böcek görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Kahve falında uçan domuz görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçtuğu görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan fil görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, umutlarının söneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir