AnaSayfa / Genel / Kahve falında iltihap çıkarmak

Kahve falında iltihap çıkarmak

Kahve falında iltihap çıkarmak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına işarettir.

Kahve falında iltihap çıkarmak gördüyseniz:

  • Size yapılan ufak haraketleri bile affedilmez hatalar olarak görerek insanlar hakkında olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz.

Kahve falında iltihap çıkarmak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memede iltihap görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kulak iltihabı görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalettir.

Kahve falında iltihap kusmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde iltihaplı sivilce görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iltihap akması görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağından iltihap aktığını görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, ele geçecek haram mal ve paraya delalettir.

Kahve falında dişinde iltihap görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir