AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin karısını görmek

Kahve falında sevdiğinin karısını görmek

Kahve falında sevdiğinin karısını görmek rakiplerin alt edileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin karısını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, kararsızlık, çift yönlü durumlar, halsizlik veya belirsizlik ön plana çıkabilir.

Kahve falında karısını sevmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin karısını görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin karısını görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin adamın karısını görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği adamın karısını görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında birinin karısını görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında karılmış kına görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısı tarafından aldatıldığını görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir