AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin ismini yazılı görmek

Kahve falında sevdiğinin ismini yazılı görmek

Kahve falında sevdiğinin ismini yazılı görmek karın artacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin ismini yazılı gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Kahve falında sevdiğinin ismini yazılı görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ismini yazılı görmek kazancının helal para olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi ismini yazılı görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına inanılır.

Kahve falında isminin yazılı olduğunu görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında isminin yazıldığını görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin ismini söylemek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, ticarete adım atacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini duymak çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir