AnaSayfa / Genel / Kahve falında ismini yazılı görmek

Kahve falında ismini yazılı görmek

Kahve falında ismini yazılı görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, vefa göstereceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ismini yazılı gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.

Kahve falında kendi ismini yazılı görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin ismini yazılı görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında isminin yazıldığını görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında ismini yazılı görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, malının, parasının ve makamının artacağına delalettir.

Kahve falında isminin yazılı olduğunu görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversiteye yazılmak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine yorulur.

Kahve falında altından kuran yazısı görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir