AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin bayıldığını görmek

Kahve falında sevdiğinin bayıldığını görmek

Kahve falında sevdiğinin bayıldığını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin bayıldığını gördüyseniz:

  • Paranızı büyüme potansiyeli olan konulara yatırmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğin kişinin bayıldığını görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin bayıldığını görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bayıldığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yeni planlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında bilerek bayılmak geçim sıkıntısının biteceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında gelinin bayıldığını görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun bayıldığını görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayılmak ve kusmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında başı dönüp bayılmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir