AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini yaşlanmış görmek

Kahve falında sevdiğini yaşlanmış görmek

Kahve falında sevdiğini yaşlanmış görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini yaşlanmış gördüyseniz:

  • İşyerinizde, bazı arkadaşlarınızın sizi çekememelerinden ya da kıskanmalarından kaynaklanacak bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini yaşlanmış görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadını sevmek yalan söylemeyeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı birini sevmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini gözü yaşlı görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adama yardım etmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek ortaklıkların bozulacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kimse görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini yaşıyor görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir