Kahve falında ölen birini yaşıyor görmek

Kahve falında ölen birini yaşıyor görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, dualarına karşılık alacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini yaşıyor gördüyseniz:

  • Maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda beklenmedik kişilerden gelen teklif ya da önerilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadın taşımak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı biriyle kavga etmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı birini yıkamak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaş tarhana yemek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı yaş üzüm görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orta yaşlı erkekle evlenmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı tavuk görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı ziyaret etmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir