AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini ve annesini görmek

Kahve falında sevdiğini ve annesini görmek

Kahve falında sevdiğini ve annesini görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, işlerinin iyi gideceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini ve annesini gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda şeyle en verimli şekilde uğraşmanın yolunu en iyi siz biliyorsunuz.

Kahve falında sevdiği kişinin annesini görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği insanın annesini görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği erkeğin annesini görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin annesini ve babasını görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin annesine sarılmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin adamın annesini görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak unvan sahibi olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin annesiyle konuşmak onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir