AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini üzgün görmek

Kahve falında sevdiğini üzgün görmek

Kahve falında sevdiğini üzgün görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işaret eder.

Kahve falında sevdiğini üzgün gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Kahve falında sevdiği birini üzgün görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi üzgün görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin üzgün olduğunu görmek yanlış yollardan döneceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini üzgün görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanı üzgün görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi üzgün görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanı üzgün görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzgün olmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, işveren koltuğunda oturacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir