AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği birini üzgün görmek

Kahve falında sevdiği birini üzgün görmek

Kahve falında sevdiği birini üzgün görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği birini üzgün gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini üzgün görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi üzgün görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanı üzgün görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği insanı üzgün görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi üzgün görmek helal rızka kavuşacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği birini üzgün görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin üzgün olduğunu görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzgün gelin olmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir