AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaksız köpek görmek

Kahve falında ayaksız köpek görmek

Kahve falında ayaksız köpek görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, herkesin takdirini toplayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaksız köpek gördüyseniz:

  • İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var.

Kahve falında ayağı köpek ısırmak kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin ayağını ısırdığını görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayaksız köpek görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek ayak izi görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki ayaklı köpek görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin ayağını kesmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında üç ayaklı köpek görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir