AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki ayaklı köpek görmek

Kahve falında iki ayaklı köpek görmek

Kahve falında iki ayaklı köpek görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki ayaklı köpek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgi veya haberleri arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin ayağını yaladığını görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayağı köpek ısırmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık köpek görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında üç ayaklı köpek görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek ayak izi görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, aşının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları olmayan köpek görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin ayağını ısırdığını görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin ayağını kesmek düşmanların barışacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir