AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiğinle nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiğinle nişanlandığını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle nişanlandığını gördüyseniz:

  • En azından iletişim ağınızı kullanabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle nişanlanacağını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin insanla nişanlanmak kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği insanın nişanlandığını görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini nişanlanmış görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla nişanlandığını görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkekle nişanlandığını görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla nişanlı görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir