AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği insanın nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiği insanın nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiği insanın nişanlandığını görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya rivayet eder.

Kahve falında sevdiği insanın nişanlandığını gördüyseniz:

  • Yeni bir ortaklık teklifi dahi alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği insanla nişanlandığını görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla nişanlanmak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insanın nişanlandığını görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla nişanlandığını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanla nişanlanmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi nişanlı görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği erkekle nişanlanmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, üzüntülerin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin nişanlandığını duymak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir