AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini başkasıyla nişanlı görmek

Kahve falında sevdiğini başkasıyla nişanlı görmek

Kahve falında sevdiğini başkasıyla nişanlı görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla nişanlı gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlandığını görmek büyük bir sorun oluşacağına, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek karanlıkların aydınlanacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle nişanlandığını görmek onun yolundan ayrılmayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla nişanlanmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, başka alanlara yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkekle nişanlanmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir