AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiden gül almak

Kahve falında sevdiği kişiden gül almak

Kahve falında sevdiği kişiden gül almak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, rakiplerinin üzüleceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiden gül almak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, maddi durumunuzu veya belli başlı anlaşmaları ilgilendiren konularda kendinizi önemli veya ani kararlar almak zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiden kırmızı gül almak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden gül almak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden gül almak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi gülerken görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiden kırmızı gül almak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi gülerken görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen bir kişiyi gülerken görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, büyük paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiyi gülerken görmek kazancında bereketin artacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir