AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini görmeye gitmek

Kahve falında sevdiğini görmeye gitmek

Kahve falında sevdiğini görmeye gitmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, işlerin yavaşlayacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini görmeye gitmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri esnasında olumsuz tavırları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle sinemaya gitmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin yanına gitmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini bırakıp gitmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine gitmek tüm arzularının yerine geleceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın evine gitmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini görmeye gitmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle düğüne gitmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini istemeye gitmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir