AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine gitmek

Kahve falında sevdiğine gitmek

Kahve falında sevdiğine gitmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, kişinin can derdine düşeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, ticaretin büyüyeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine gitmek gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında sevdiğin birinin evine gitmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği insanın evine gitmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle bir yere gitmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızı istemeye gitmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle hacca gitmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle hacca gitmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin düğününe gitmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızın evine gitmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, alim ve bilge insan olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir