AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, pek çok olumlu gelişmelere yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle biraraya gelmenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin biriyle nişanlanmak işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği insanın nişanlandığını görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin nişanlandığını duymak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini nişanlı görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla nişanlanmak yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, çok mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla nişanlanmak işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir