AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle sarıldığını görmek

Kahve falında sevdiğinle sarıldığını görmek

Kahve falında sevdiğinle sarıldığını görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, sözlerinden çıkmayacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle sarıldığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden veya harekete geçmeden önce, şifreleri çözmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiği çocuğa sarılmak işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, korkularının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin insana sarılmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği adamla sarılmak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, günlerinin güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzaktaki sevdiğine sarılmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin sana sarıldığını görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi sarılmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insana sarılıp ağlamak el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir