AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine yetişememek

Kahve falında birisine yetişememek

Kahve falında birisine yetişememek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine yetişememek gördüyseniz:

  • Merak uyandıran kurs, eğitim, seminer, kitap ya da kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında koşarak yetişmeye çalışmak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine alamet eder.

Kahve falında otobüse yetişemediğini görmek çekilen hasretin biteceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında işe yetişmeye çalışmak yaşamın kolay hale geleceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek yetiştirmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazeye yetişememek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda çiçek yetiştirmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz yetiştirmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sınava girip yetiştirememek büyük bir projeye girileceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir