AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiklerine kavusmak

Kahve falında sevdiklerine kavusmak

Kahve falında sevdiklerine kavusmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, kazancın günden güne artacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiklerine kavusmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmeyi her şeyin önünde tutmalısınız.

Kahve falında sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiklerine kavusmak dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle kavuştuğunu görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine kavuşamamak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle kavuşamamak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine kavuştuğunu görmek fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kavuşamadığın sevdiğini görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında kavrulan et görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir