Kahve falında sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek

Kahve falında sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kıza kavuştuğunu gördüyseniz:

  • Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, ticari veya maddi başlıklı konular açısından da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiklerine kavusmak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kavuşamadığın sevdiğini görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine kavuştuğunu görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, çok üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle kavuşamamak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğine kavuşamamak yıkılacağına, üzüleceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle kavuştuğunu görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında çifte kavrulmuş lokum görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir