AnaSayfa / Genel / Kahve falında ihanet görmek

Kahve falında ihanet görmek

Kahve falında ihanet görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, güzelleşeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının uzun olacağına rivayet eder.

Kahve falında ihanet gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişilerden uzak durun.

Kahve falında ihanet etmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında ihanet edilmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin ihanet ettiğini görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşine ihanet etmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşı tarafından ihanete uğramak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasına ihanet etmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin ihanetini görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında ihaneti görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir