AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi gülerken görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi gülerken görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi gülerken görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, halinin iyi olduğuna, hedeflerini tutturacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi gülerken gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin kişiden gül almak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyi gülerken görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiden kırmızı gül almak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiden gül almak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi gülerken görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden kırmızı gül almak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen bir kişiyi gülerken görmek birçok yeni fikir edinileceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi gülerken görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir