AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden tokat yemek

Kahve falında sevdiğinden tokat yemek

Kahve falında sevdiğinden tokat yemek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden tokat yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler söylenenleri veya söz verilen şeyleri tamamen unutmuşçasına hareket edebilirler.

Kahve falında sevdiğinden tokat yemek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden tokat yemek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin birinden tokat yemek çözüm yolları bulamayacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine tokat atmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birine tokat atmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği birine tokat atmak çok başarılı olunacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye tokat atmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında eşten tokat yemek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir