AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının evini görmek

Kahve falında kızının evini görmek

Kahve falında kızının evini görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, mutluluğunun da artacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, meşakkate düşeceğine, bolluk içinde yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının evini gördüyseniz:

  • Bazen şüpheci kişi pozisyonunda olmak yanlış yapan kişi olmaktan daha iyidir.

Kahve falında sevdiği kızın evini görmek kişinin başarılarının artacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı kendi evinde görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı evinde görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızın evine gitmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kızın evine gitmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kızı evinde görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızın evine gitmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kızının evine gitmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir