AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı evinde görmek

Kahve falında sevdiğin kızı evinde görmek

Kahve falında sevdiğin kızı evinde görmek kötü haberler alacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, başka işler deneyeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı evinde gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya mal varlıklarınızla ilgili konuları, her zamankinin aksine daha sakin ele almanız faydalı olabilir.

Kahve falında sevdiğin kızı evinde görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı kendi evinde görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızın evini görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı evinde görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kızın evine gitmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın evine gitmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine yorulur.

Kahve falında bir kızın evine gitmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında kızının evine gitmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir