Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla evlenirken görmek

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla evlenirken görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla evlenirken gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak yeni işlere kalkışabilir veya yeni maceralara atılabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kıza evlenme teklifi etmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı evlenirken görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kızı evlenirken görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla evlenirken görmek sonradan da çok üzüleceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kızını sevmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kızı kısa saçlı görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, insanlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir