AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek

Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek

Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kazancını çoğaltacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla evlenirken gördüyseniz:

  • Mevcut çabalarınızın sonuçlarını almak üzeresiniz.

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla evlenirken görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızı evlenirken görmek sevilen bir dostun geleceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı evlenirken görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kıza evlenme teklifi etmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işarettir.

Kahve falında çok sevdiğin kızı görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kıza kavuşmak burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızı hamile görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir