AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyle yürümek

Kahve falında sevdiği kişiyle yürümek

Kahve falında sevdiği kişiyle yürümek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle yürümek gördüyseniz:

  • Yavaşlamanız veya kararsız kalmanız durumunda pozisyonunuzu kaybedebilir veya karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele yürümek gülmek suretiyle şifa bulacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle yürümek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yürümek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle elele yürümek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin biriyle yürümek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla yürümek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği insanla yürümek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin arkasından yürümek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir