AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızla yürümek

Kahve falında sevdiğin kızla yürümek

Kahve falında sevdiğin kızla yürümek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, iş sahibi olunacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla yürümek gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı deneyin.

Kahve falında sevdiğin kızla yürümek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızla yürümek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızla yürümek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi kızının yürüdüğünü görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine işaret eder.

Kahve falında kızının yürüdüğünü görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında bir kızla kol kola yürümek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kızla elele yürümek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, bereket ve zenginlik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin arkasından yürümek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir