AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi kızgın görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi kızgın görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi kızgın görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, patron koltuğunda oturacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kızgın gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz dar boğazları kolaylıkla geçersiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kızgın görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini kızgın görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, bol para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kızgın hayvan görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, herkesin yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kızgın görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birini kızgın görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında kızgın dana görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalettir.

Kahve falında kızgın ütü görmek gözyaşlarının dineceğine, daima secde ve şükür edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızgın surat görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir