AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini kızgın görmek

Kahve falında ölü birini kızgın görmek

Kahve falında ölü birini kızgın görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulur.

Kahve falında ölü birini kızgın gördüyseniz:

  • Olumlu ya da olumsuz ne yaşarsanız yaşayın, yepyeni başlangıçlar veya gözle görülür bir yükselme sizi bekliyor.

Kahve falında ölüyü kızgın görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birini kızgın görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kızgın olduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini kızgın görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayı kızgın görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kızgın maşa görmek ekmek ve dünya malı alacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızgın koca görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin kızgın olduğunu görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir