AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sana aşık olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının sana aşık olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının sana aşık olduğunu görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, umutlarını kaybedeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının sana aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmek için az çok hesaplanabilir riskler alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının sana aşık olduğunu görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sana aşık olduğunu görmek büyük başarılara kazanılacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin sana aşık olduğunu görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının sana aşık olduğunu görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında öğretmenin sana aşık olduğunu görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işarettir.

Kahve falında sana aşık birini görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine alamet eder.

Kahve falında sana aşık olanı görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, isteklerinin erteleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir