AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi sana bakarken görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi sana bakarken görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi sana bakarken görmek asla yüksünmeyeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sana bakarken gördüyseniz:

  • Endişelerinizi paylaştığınıza inandığınız kişiler farklı şekilde davranabilirler.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, maddi güç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sana bakarken görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sana aşık olan kişiyi görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini sana bakarken görmek başarılarının bir ömür süreceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin sana baktığını görmek işinde en iyisi olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin sana kızdığını görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir