AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını çamurlu görmek

Kahve falında ayaklarını çamurlu görmek

Kahve falında ayaklarını çamurlu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kurtuluşu bulacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını çamurlu gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Kahve falında çamurda ayak izi görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu ayak izi görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ayağını çamurlu görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında ayakların çamur olduğunu görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağının çamura battığını görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakları çamura batmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarını çamurlu görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı çamura batmak çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir