AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiden teklif almak

Kahve falında sevdiğin kişiden teklif almak

Kahve falında sevdiğin kişiden teklif almak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiden teklif almak gördüyseniz:

  • Aynı karmaşıyı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiden evlilik teklifi almak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden evlenme teklifi almak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden teklif almak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden teklif almak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiden çıkma teklifi almak ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden evlilik teklifi almak adaletin geleceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiden evlenme teklifi almak ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden çıkma teklifi almak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir